"Mitt" team....:)

Åtminstone har de varit det under några veckor:) Dessa fantastiska människor som verkligen sprider både glädje och kunskap....
Egentligen skulle jag ha haft med ALLA men läkarna var lite svårflörtade ( professor Baltasar och de andra två) MEN vi kom överrens om att om ett år skulle jag få ta en bild på de :) så ha tålamod kära vänner :)
 
Här kommer iaf de som kunde vara med på bild:)
 Det här är den varma, snälla, trevliga , positiva, omtänksamma ängel som gav mig cellgift 1 gång/ v . Och som stod ut med mitt gnäll om illamående, yrsel när jag fick insprutat preparat för fort, att jag frös ....osv :) och hon fick dessutom lyssna på mitt babbel vad det gäller andra saker( ni som känner mig vet hur mycket det kan bli ibland;)) Hur som helst så var det hon ihop med medpatienterna som gjorde vistelsen på onkologen angenäm på alla vis :)
 Det här är ängel nr:2 :) eller vi kan tom kalla henne för tandfén :) hon har hållt ett vakande öga över mina tänder under hela behandlingen och även denna människa har fått lyssna på mitt gnäll och babbel ;) Mina besök här har dessutom legat direkt efter min cellgiftsbehandling så ......:) Hon är en människa som kan få vem som helst lugn i tandläkarstolen kan jag säga!! Varm, lugn, glad och väldigt positiv :) 
Sen har vi då strålningsgänget! :) De står med ryggarna emot därför det var det enda sättet att få de på bild. Det finns vissa regler inom vissa avdelningar som inte vill att de ska va med på bild . Och jag ville hemskt gärna ha med de såklart eftersom jag mött dessa människor varje dag under drygt 6 v:) tyvärr saknas det en,men jag får väl se om jag kan fånga henne om ett år;) Dessa änglar har precis som de andra en positivitet, värme, omtanke och lyhördhet som de andra två :)Varenda dag har de tagit sig tid och pratat en stund och frågat hur jag har det och pratat om ditt och datt, för även här har jag såklart babblat som en tok emellanåt ;) 

Jag vet att jag många ggr har fått höra "usch...jag fattar inte hur man kan jobba med cancerpatienter, det är så deprimerande och negativt" Tänk så fel de kan ha! Nåt mer positivt ställe får man leta efter. Det är det enda stället inom sjukvården där jag har mött SÅ mycket positivtitet och livsglädje!!Det är helt makalöst!! Man blir ju vansinnigt trött av behandlingarna man får och ibland har man masat sig dit efter att ha sovit på tåget, och näst missat att hoppa av! Men när man har gått därifrån så har man varit tankad med energi igen:) De här människorna är verkligen på rätt plats. De vet precis hur man ska ta patienterna. Alla är vi olika och de vet precis hur de ska göra med var och en ......makalöst!! 
De gör ett FANTASTISKT jobb med ett leende på läpparna och alltid med värme och omtanke och glimten i ögat:)
Kärlek till er!! 
 
XOXO