Intressant samtal ;)

Hej Alla:)
 
 
Jag vill dela med mig av ett intressant samtal jag fick från AF idag. Jag blev arbetslös den siste Maj, och har blivit inkastad i karusellen av papper och möten hit och dit! Jag har sldrig skickat så mycket papper som aldrig kommer fram enligt mottagaren. I detta fallet A kassan. Hur som helst så har de jobbat snabbt när de väl fått ordning på sina papper:) det får man ju vara tacksam för :)
Idag handlade det om aktivitetsrapportering. Jag skickade in min idag. Jag tycker själv att jag varit duktig:) jag har haft möte med "min" coach vid ett par tillfällen, varit på intervju där jag blivit lovad en anställning i September :), läst igenom de instruktioner och möten som AF har delgett mig osv. Två minuter efter jag skickat in ringer telefonen:
 
- Ja hej, detta är **** på AF. Jag ser att du skickat in din rapportering , men jag ser inte att du sökt några jobb! Varför?!
Jag: Fast jag har varit på en intervju där jag muntligen blivit lovad en tjänst i September. Jag har dock inte skrivit på något än. 
Ja men du har inte sökt några jobb, och det måste till om man ska få godkänt sin rapport. Men eftersom det är så nu så kommer jag att låta det passera denna gången. 
Jag: men ska jag söka jobb fast jag har ett jobb i höst? 
- ja du måste fortsätta söka jobb ändå. Annars kan vi inte godkänna din rapport. Men jag låter det passera denna gången. 
Jag: Ok....jag ska fortsätta söka jobb då. Men det känns ju inte meningsfullt att gå på någon intervju liksom.
- hum...nä...men du måste söka jobb..osv
 
Samtalet fortsatte i samma anda en liten stund:)
Jag blev faktiskt full i skratt. Jag kände mig som en skolunge som glömt läxan...haha Jag vet att man måste ha regler och mallar....men allvarligt talat :)
Jag tyckte nästan synd om vederbörande. Men ok.....jag får hålla mig inom fyrkanten denna gången. Men bara denna gången;)
 
Ha en fantastisk dag i rusket!
 
XOXO