Bokslut 2019

Då var det dags för bokslut 2019. Men även för det decienniet som har gått. Hur många ggr har man inte tänkt " et händer f*n aldrig någonting!" Allting är ju relativt. Det beror ju helt klart på vilket perspektiv man sätter det i.....
Det som direkt dök upp i mitt huvud när det gäller det sista decenniet är det serien " Bröllop, begravning och dop". Det är några av ingredienserna som har varit med i mitt decennium Dock i en annan ordning och tyvärr mer än en begravning. Det har varit fantastiskt på många vis , men oxå smärtsamt och jobbigt. 
Det som är utvecklande är väl att jag konstaterade att jag har haft sex olika arbeten :) Jag har lärt mig allt från att bygga limosiner, sälja teknik(apple), integration, åldringsvård , utredningsassistent, LSS. Tänk vilken kunskap och erfarenhet man samlar på sig! Och så otroligt många intressanta människor man träffat! :) ( men även idioter..hehe;)
Som många vet så har jag oxå gått igenom cancer. Det är en lärdom i sig på många olika plan. Det den har lärt mig mest är att se det friska i tillvaron. Att ta hand om det som är viktigt. Det som är viktigt för mig! Inte gräva ner mig i varför det är si eller så utan se det för vad det är och göra det jag kan, OM jag kan göra något. Jag får ofta frågan. " är du inte orolig att bli sjuk igen?" 
Nä....det är jag inte. Varför ska jag lägga tid på det när jag kan lägga min tid på något som ger mig något som jag verkligen vill ha!? För vem vill ha oro!? Det gynnar ingen......jag kommer att återkomma im ämnet längre fram :)
Jag har lagt en hel del av min tid på en ny familjemedlem som säkert ingen har undgått. Valter...eller "lillaV" som han går under. Det är en fantastisk liten människa som verkligen sätter guldkant på tilvaron. Är man sur så är det bara att hänga en stund med lillaV. Även om han kastar sig på golvet emellanåt i sura utbrott så är han det goaste som finns<3 
Något som oxå varit omälvande sista decenniet är att alla mina fantastiska barn har flugit ut. När jag ser mina barn så känner jag en otrolig stolthet och värme. Det har varit jobbigt många ggr på olika vis. Vi har gått igenom mycket tillsammans. Både roliga och jobbiga saker, men vi har fasen landat med fötterna först i slutändan. Något tilltuffsade och lite blåsagna, men lite starkare med nya erfarneheter och insikter om världen och om varandra. Jag älskar er mer än något annat!( Ifall nu ni skulle ha missat det...hehe:)
Det finns en till familjemedlem som har funnits med hela vägen såklart och som alltid rycker ut och stöttar när det brinner i knutarna :) Min fina mamma <3 

För att summera det hela. ....Jag har haft sex jobb, varit arbetslös en tid, haft cancer, träffat massor av nya människor som jag lärt mig massor av, gått utbilningar, mina fyra barn har lämnat boet och blivit sambos varv en har gift sig och en har blivit pappa, nya vänner ha kommit ......och gått.
Gamla vänner har kommit tillbaka, en vän har tyvärr lämnat jordelivet. Livet har drabbat på många olika vis.
Så med detta sagt så vill jag avsluta med att säga ....Ta vara på varandra, gräv inte ner er i onödiga saker som håller kvar, lev! Gör det som behövs för att ta fram det som är viktigt! 
En sak är säker. Jag kommer aldrig mer att säga att inget händer i mitt liv! hehe :)
 
Puss och kram på er alla och ett gott slut och ett fantastiskt gott nytt 2020