Etapp tre.

Hej igen!
Då var det dags för nästa tur på denna resa som går till AFA denna gång. En fantastisk instans på många vis men inte när det gäller arbetsskador.
De har skrivit på sin hemsida att om man inte får nån möjlighet till livränta på FK så kan man få ersättning av de. Men det gäller tydligen bara vissa....inte mig. Jag skickade mina papper till de och fick besked på att de tänkte behandla mitt ärende om FK bestämde sig för att jag hade en arbetsskada?! Jaha....så de kan inte ta egna beslut? Och vad är det för mening att få ersättning från AFA om man redan får det från FK? För FK godkänner inte en arbetsskada såvida man inte får livränta! Alltså vafan!? snacka om moment 22 , och snacka om att sätta käppar i hjulet. PANG! så var den dörren stängd......såvida inte FK helt plötsligt känner för att godkänna mitt problem som en arbetsskada. Och det vet vi ju hur DET kommer att bli med den saken.....
Jag fick förresten telefonsamtal från FK häromdagen där det var en tjej som frågade angående ett brev jag hade skickat till de där jag uttryckte min frustration kring min situation. Hon frågade vad jag ville med det brevet? Om jag ville överklaga eller vad? Jag brukar inte ge upp men efter tre ggr så undrar man ju till vilken nytta det skulle vara? Jag ville väl helt enkelt bara få ur mig det jag tyckte för att de skulle fatta hur idiotiskt systemet är. Hon kunde ju inte göra nåt eftersom regler är regler så tyvärr. Enligt henne så hade jag haft för dålig lön för att det skulle bli aktuellt att få livränta. Så hade jag tjänat mer pengar så var chansen större att jag kunde fått hjälp?! Hur fan hänger det ihop?! I mina öron lät det som att ju mer du har tjänat ju lättare är det att få hjälp med pengar!? Vad är det för idioti!! Nä...jag går just nu och funderar på hur man skulle kunna få någon att se över regelsystemet men det känns som två livsuppgifter......fast nåstans måste man ju börja....nån som vill hänga med?
 
Puss o kram